Tänään kaikki tuntuu menevän oikein tarkoituksella pieleen: aamulla kastuin litimäräksi matkalla bussipysäkille, ja kesti ainakin neljä tuntia ennen kuin olin kuiva taas. Vastaavasti kotiin mentäessä jouduin odottamaan bussia lähemmäs tunnin, ja tiedän jo nyt, että olen saanut kuumeen siitä aamuisesta. Käsissäni on mustelmia ja yksi haava, toisen isovarpaani kynnestä lohkesi ette-arvaakaan-kuinka-iso pala. Ja kotiin päästyäni menin itkemään huoneeseeni - epätavallista minulta, kuten kaikki minut tuntevat tietävät.

Olen asettanut itselleni säännön, jonka mukaan en ole päivän aikana netissä kuin vain korkeintaan tunnin (viikonloppuina 1,5 tuntia), mutta mukaan ei lueta kouluhommia. Eikä kirjoittamista tietenkään, eihän se edes netissä tapahdu.

Kirjoittamisesta tulikin mieleeni yksi asia. Kirjoittakaa tämän tekstin kommentteihin yksittäisiä sanoja, lukumäärällä ei väliä. Mitä tahansa (kunhan ovat sopivia, ei kiltit nyt mitään kirosanoja tai muuten vain sopimattomia juttuja). Esim. keltainen, rekka, kalastaja, pyöreä.... Siis mitä vain keksitte. Ymmärrätte tarkoituksen myöhemmin.