Tiedän että tällä hetkellä minun pitäisi olla jossain ihan muualla, lukemassa ranskan läksyjä tai tekemässä jotakin hyödyllistä, mutta empä sitten olekaan. (Kirjoitetaanko se enpä vai empä? Olen aina miettinyt sitä.)
Uusi sivupohja (yhä vain Herkun tekemiä), jonka värikkyydestä pidän. Mustavalkoinen oli kaunis, mutta ehkä vähän liian masentava loppujen lopuksi, vaaleanlila on hieno ja kuvastaa minua itseäni - taidan loppujen lopuksi olla lila tai sininen persoona. Ja olen kuullut joskus, että lila on taiteilijoiden, nerojen ja idioottejen väri. Enkä tiedä mihin näistä kasteista laskisin itseni - ainakaan sen jälkeen kun unohdin tänään kokonaan, mitä tarkoittaa kulttuuri (en tiedä miten se tapahtui, yht'äkkiä se sana vain oli edessäni paperilla ja sain kerätä itseäni kokoon viitisen minuuttia ennen kuin pystyin jatkamaan). Ja tuo teksti tuolla yläkulmassa voisi olla mottoni.
Talvimasennukseni (joka johtuu lähinnä lumen puutteesta ja ilmenee äärimmäisenä laiskuutena) on ehkä hälvenemässä tai ainakin hellittämässä hiukkasen, kun tämän blogini lisäksi myös kännykkäni ja vuodevaatteeni kokivat muodonmuutoksen. Kännykkä on Nokian, ei simpukkamallia eikä siinä ole kameraa, mutta se on parempi kuin vanha, ja tyynyliinani, lakanani ja peittoni ovat kaikki sinistä, päiväpeiton virkaa toimittaa vaaleansininen ja keltaraitainen huopa.

Huomenna koulussa jatkan ainetta, jota sain kursittua tänään kokoon jopa puoli sivua. Aihe on melko selvänä, henkilöt ja tapahtumapaikka ja kaikki muukin tarpeellinen, mutta en tiedä miten ikinä saan koko höskän pysymään kasoissa - maksimipituus on 8 sivua, paitsi opettaja kyllä sanoi katselevansa läpi sormien pituutta, kunhan se ei ylitä 15 sivua. Ja itselläni aloitusdialogiinkin tuhrautuu varmaan viisi sivua.

Häpeän itseäni kun muistan, että en ole vieläkään lukenut Enkeleitä ja demoneita vaikka ostin sen jo lokakuun alussa. Olen yrittänyt, mutta alku vain ei tempaise mukaansa. Eikä se huvita. Olen hankala ihminen ja muistutan enemmän hattivattien, Nipsun, Pikku Myyn ja Nuiskamuikkusen sekoitusta vaikka haluaisinkin olla kuin Niisku.